Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram σε ερωτήματα για την Αθήνα

Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram σε ερωτήματα για την Αθήνα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισε να εγκαινιάσει έναν διαφορετικό διάλογο για τα θέματα της Αθήνας, απαντώντας μέσω Instagram σε ερωτήματα για την πόλη. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μέσω του Instagram ζήτησε να του τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους, του εργαζόμενους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

«Υπάρχει πλάνο για τις παιδικές χαρές στην Αθήνα;», «ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ιδανικός δήμαρχος;», «πως θα αντιμετωπιστούν τα γκράφιτι και η παράνομη αφισοκόλληση», «τι θα γίνει με το Πεδίο του Άρεως» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που τέθηκαν.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντά μέσω Instagram σε ερωτήματα για την Αθήνα Facebook Twitter

Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε απαντήσεις επίσης για την ασφάλεια στην πόλη ενώ εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί όποιος το επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Κάθε μία από τις απαντήσεις ήταν μέσα στο χρόνο των 15 δευτερολέπτων που διαρκεί μια «ιστορία» στο Instagram.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες απαντήσεις ώστε να καλυφθούν όλοι όσοι έβαλαν ερωτήματα αλλά και εκείνοι που θα σπεύσουν να τα υποβάλουν μέσω Instagram.

Δείτε το βίντεο με τον διάλογο του Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram:

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM