Σαμαράς στο συλλαλητήριο: Όποια προβοκάτσια κι αν σοφιστούν ο λαός μένει όρθιος

Σαμαράς στο συλλαλητήριο: Όποια προβοκάτσια κι αν σοφιστούν ο λαός μένει όρθιος Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Επίθεση στην κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Στην παρέμβασή του, ο κ. Σαμαράς άφησε αιχμές και για τους υπεύθυνους των επεισοδίων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια που προκάλεσε την απάντηση των ΜΑΤ με χημικά. 

«Τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι και θα είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όποια προβοκάτσια κι αν σοφιστούν, όσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν, ο λαός μένει όρθιος για τη Μακεδονία» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

«Η σημερινή διαδήλωση είναι για τη δημοκρατία, είναι για την Ελλάδα για το δίκαιο μας. Και όλος ο κόσμος ήρθε εδώ – πάνω από κόμματα -για αυτό που πιστεύει και το δείχνει», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός, απαντώντας στους δημοσιογράφους. 

60.000 διαδηλωτές σύμφωνα με την αστυνομία

Με ανακοίνωσή της πριν από λίγο, η αστυνομία εκτιμά ότι στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος είναι συγκεντρωμένοι περίπου 60.000 διαδηλωτές. 

«Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 326 λεωφορεία, από τα οποία 253 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, 71 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και δύο από την Κρήτη».

Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το 90 πουλούσε πατριωτισμό, εμποδίζοντας μια καλύτερη από σήμερα λύση. 20 χρόνια αργότερα αποφάσισε να πουλήσει αντίσταση με τα Ζάππεια δημιουργώντας το ψεύτικο δίλημμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο και ανοίγοντας το δρόμο στους τωρινούς τυχοδιώκτες. Τραγικός.
Ο κύριος υπαίτιος του προβλήματος. Ο κύριος υπαίτιος που το θέμα υπάρχει ακόμα στην επικαιρότητα αντί να έχει λυθεί εδώ και 30 σχεδόν χρόνια προς όφελος και των δύο χωρών. Σύγχρονος Εφιάλτης. Κανονικά θα έπρεπε να τον έχουμε απελάσει.