Στους ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς

Στους ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την ένταξη του Αριστείδη Φωκά στους ΑΝΕΛ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.


«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στους ΑΝΕΛ. Ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο κ. Φωκάς είχε εκλεγεί βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων αλλά στη συνέχεια είχε ανεξαρτητοποιηθεί. 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεσσαλονίκης, είχε εκφράσει χθες την πρόθεση του να ενταχθεί, «υπό συνθήκες», στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, καλώντας σε συστράτευση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ερωτηθείς για την πρόσκληση Καμμένου ο κ. Φωκάς είχε δηλώσει χθες πρόθυμος να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Για την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και την αποχώρηση του από τη συγκυβέρνηση, ο κ. Φωκάς δήλωσε χθες: «είναι προς τιμή του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».

Χθες, ο Πάνος Καμμένος είχε διαγράψει την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη μετά την απόφασή των βουλευτών να στηρίξουν με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM