Ο Τσίπρας δείχνει στη Μέρκελ τη θέα της Αθήνας και δημοσιεύει τη φωτογραφία στο Instagram

Ο Τσίπρας δείχνει στη Μέρκελ τη θέα της Αθήνας και δημοσιεύει τη φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
0

Με το χέρι υψωμένο, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει την εντυπωσιακή νυχτερινή θέα της Αθήνας στην Άνγκελα Μέρκελ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος πριν από λίγες ώρες στο Ιnstagram.

Η φωτογραφία που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα και την καγκελάριο Μέρκελ σε μια βεράντα, είναι τραβηγμένη χθες το βράδυ στο εστιατόριο όπου δείπνησαν στον Πειραιά.

O Aλέξης Τσίπρας συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξής μήνυμα:

«Υποδέχτηκα απόψε στην #Αθήνα την Καγκελάριο Άνγκελα #Μέρκελ, σε μια #Ελλάδα διαφορετική απ' αυτή της προηγούμενης επίσκεψής της. Η Ελλάδα εξέρχεται από τη κρίση πιο δυνατή και γίνεται πια μέρος της λύσης για την ΕΕ που αντιμετωπίζει υπαρξιακά ερωτήματα».

Αυτή είναι μάλλον η μοναδική φωτογραφία από το χθεσινό δείπνο το οποίο έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο εστιατόριο στον λόφο του Προφήτη Ηλία

Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr το μενού περιελάμβανε ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (μπρόκολο και κολοκυθάκια).

Τα πιάτα συνοδεύονταν από κόκκινο και λευκό κρασί ενώ για γλυκό οι δυο πολιτικοί ηγέτες γεύτηκαν εκμέκ συνοδευόμενο από παγωτό.

Μαζί με το επιδόρπιο υπήρχαν φρούτα εποχής, μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM