Κατσίκης: Tέλος οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση - Μπορεί σήμερα ή τη Δευτέρα

Κατσίκης: Tέλος οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση - Μπορεί σήμερα ή τη Δευτέρα Facebook Twitter
0

Λίγο πριν το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», προανήγγειλε ότι το «διαζύγιο» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, είναι δεδομένο.

Ο Κώστας Κατσίκης παρατήρησε ωστόσο ότι ενδεχομένως να υπάρξει εμπλοκή, καθώς ο Ζάεφ μπορεί να έχει πρόβλημα στο να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία στη Βουλή της ΠΓΔΜ για να περάσει τις συνταγματικές αλλαγές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όπως σημείωσε ο κ. Κατσίκης, το μόνο θέμα που αποτελεί εμπόδιο στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι το ονοματολογικό για το Σκοπιανό.

Κληθείς να απαντήσει στο το πότε έρχεται το «διαζύγιο», ο κ. Κατσίκης είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει σήμερα μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος ή την Δευτέρα μετά την συζήτηση στη Βουλή για τα εξοπλιστικά ή λίγο αργότερα, αλλά αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι το «διαζύγιο», είναι δεδομένο, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, στην περίπτωση που ο Πρωθυπουργός τη ζητήσει από την ελληνική Βουλή.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM