Κύκλοι ΝΔ: Η Μέρκελ κατανοεί την αντίθεση του λαού στη Συμφωνία των Πρεσπών

Κύκλοι ΝΔ: Η Μέρκελ κατανοεί την αντίθεση του λαού στη Συμφωνία των Πρεσπών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την ικανοποίηση της ΝΔ για το γεγονός πως η Άνγκελα Μέρκελ επιβεβαίωσε, με τις δηλώσεις, ότι κατανοεί την αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων στη Συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζουν πηγές της Πειραιώς. 

Όπως αναφέρουν κύκλοι της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αύριο μια «εποικοδομητική και εφ' όλης της ύλης συζήτηση» με τη Γερμανίδα καγκελάριο, την οποία καλωσορίζει στην Ελλάδα.


Ως προς τις σημερινές δηλώσεις της Άνγελας Μέρκελ για το ονοματολογικό, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ΝΔ εκφράζει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η κ. Μέρκελ παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να επηρεάσει τη θέση της ΝΔ και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Μάλιστα η Νέα Δημοκρατία μοιράστηκε το tweet του Μάνφρεντ Βέμπερ το οποίο, σύμφωνα με την Πειραιώς, «είναι η απάντησή του στην προπαγάνδα με fake news που διέσπειρε ο κ. Παπαδημούλης και αναπαρήγαγε η ΕΡΤ ότι υπήρξε μια τάχα συνέντευξή του που τον ήθελε δήθεν να αντιτίθεται στη θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό».

Ο κ. Βέμπερ είχε αναρτήσει νωρίτερα στο twitter: «Σέβομαι απολύτως την ευαισθησία του ελληνικού λαού στο ονοματολογικό ζήτημα με την πΓΔΜ. Δεν υπήρξε συνέντευξή μου γι αυτό το θέμα. Σέβομαι τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πιστεύω βαθιά ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερότητα και ευημερία, καταπολεμώντας το λαϊκισμό».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ