Στη Σαμοθράκη ο Τσίπρας για Θεοφάνεια: Φίλησε και τον σταυρό- H ατάκα σε όσους βούτηξαν

Στη Σαμοθράκη ο Τσίπρας για Θεοφάνεια: Φίλησε και τον σταυρό- H ατάκα σε όσους βούτηξαν Facebook Twitter
0

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καμαριώτισσας και στη συνέχεια μετέβη στο λιμάνι της Καμαριώτισσας όπου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων.


Μετά τον αγιασμό των υδάτων ο πρωθυπουργός είχε έναν σύντομο διάλογο με τον άντρα που βουτώντας στα παγωμένα νερά κατάφερε να πιάσει τον σταυρό. 

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη και τους πέντε άντρες που βούτηξαν, ευχόμενος «και του χρόνου» και «πάντα δύναμη». Χαριτολογώντας μάλιστα είπε στον έναν από αυτούς «εσύ πρέπει να κρύωσες πολύ όμως» και ρώτησε ποια μπορεί να είναι η θερμοκρασία του νερού.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από το Δήμο Σαμοθράκης, φίλησε και τον σταυρό τον οποίο του προσέφερε ο άντρας που τον έπιασε.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM