Βουλή: Καβγάς Μητσοτάκη- Βούτση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Βουλή: Καβγάς Μητσοτάκη- Βούτση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Facebook Twitter
ΕUROKINISSI
0

Αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Βούτση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος πιθανόν σε κάποια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε από το βήμα «αν είστε κουρασμένη περάστε έξω». 

Εκεί παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής με τον κ. Μητσοτάκη να του λέει «φέρεστε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Βουλής. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας κατεβείτε κάτω».

Συνέχισε λέγοντας «κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας, αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη θα την επιβάλω εγώ».

Εκεί υπήρξε νέα αιχμή προς τον Νίκο Βούτση ότι συμπεριφέρεται έτσι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο,  

Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ πως δεν βρίσκεται «ούτε σε σχολείο ούτε στο συνέδριο της ΝΔ για να επιβάλλει την τάξη» και πρόσθεσε πως «εσείς βρίσκεστε τέσσερα χρόνια σε προεκλογική περίοδο». 

Δείτε το βίντεο: 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM