Ινκόγκνιτο επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι: Ήρθαμε σήμερα που απεργούν οι δημοσιογράφοι

Ινκόγκνιτο επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι: Ήρθαμε σήμερα που απεργούν οι δημοσιογράφοι Facebook Twitter
4

Αιφνίδια επίσκεψη στο Μάτι πραγματοποίησε το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να συνομιλήσει με τους πυρόπληκτους.

Η επίσκεψη δεν είχε ανακοινωθεί και έγινε εν μέσω της απεργίας των δημοσιογράφων και ως εκ τούτου δεν καλύφθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις 10π.μ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης έφτασε πρώτος στο Μάτι και λίγο αργότερα κατέφθασε και ο πρωθυπουργός, που συναντήθηκε σε καφετέρια της περιοχής, με τις επιτροπές των κατοίκων του Ματιού και του Βουτζά.

Ινκόγκνιτο επίσκεψη Τσίπρα στο Μάτι: Ήρθαμε σήμερα που απεργούν οι δημοσιογράφοι Facebook Twitter

«Ήρθαμε σήμερα που απεργούν οι δημοσιογράφοι για να μην λέτε ότι η επίσκεψή μας έχει να κάνει με επικοινωνιακά τεχνάσματα. Τα κανάλια είναι «κλειστά», δήλωσε ο πρωθυπουργός, όπως μεταδίδει το Πρώτο Θέμα. 

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σπίρτζης διαβεβαίωσε τις επιτροπές των κατοίκων ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθούν οι φάκελοι των πληγέντων, ώστε να εκδοθούν οι άδειες επισκευής για όσα σπίτια έχουν υποστεί μικρότερες ζημιές, καθώς και άδειες κατασκευής και ανακατασκευής για τα σπίτια που καταστράφηκαν στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου με 99 νεκρούς. 

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών διαβεβαίωσε πως οι μπουλντόζες στην περιοχή θα ξεκινήσουν τις εργασίες στις αρχές του 2019, διαμηνύοντας παράλληλα πως όσα σπίτια ήταν χτισμένα σε ρέματα δεν θα ξαναχτιστούν στο ίδιο σημείο και οι ιδιοκτήτες τους θα λάβουν αποζημίωση για να «χτίσουν αλλού».

Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των νέων της περιοχής κατ' ιδίαν συνάντηση μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ο τυπος αυτος αδυνατει να καταλαβει οτι η δημοσιογραφια ειναι συστατικο στοιχειο της δημοκρατιας. Ας τον χαιρεται η εφημεριδα των συνταγματαρχων