«Τι γκόμενος είσαι!» - To viral βίντεο με τη θαυμάστρια του Μητσοτάκη

«Τι γκόμενος είσαι!» - To viral βίντεο με τη θαυμάστρια του Μητσοτάκη Facebook Twitter
6

Την Κυψέλη επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και εκεί είχε συνάντηση με μεγάλη θαυμάστριά του που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Το βίντεο με την ενθουσιασμένη κάτοικο της περιοχής έχει γίνει viral.

«Είσαι φοβερός!Τι γκόμενος είσαι!» είπε η νεαρή μητέρα όταν τον συνάντησε. Ο Μητσοτάκης αντέδρασε αμήχανα αλλά ευγενικά, στρέφοντας την προσοχή του στο μωρό της γυναίκας στο καρότσι. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην περιοχή έκανε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά.

«Εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες. Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος. Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην περιοχή έκανε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά."..."Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες" 'Η δεν πήγε στην Κυψέλη, ή δεν το είπε...Ο Τσίπρας μένει στη Κυψέλη...