Ο Τσίπρας καυτηριάζει τον Αυτιά: O φίλος μου ο κύριος Αυτιάς είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες

Ο Τσίπρας καυτηριάζει τον Αυτιά: O φίλος μου ο κύριος Αυτιάς είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες Facebook Twitter
2

Ακόμη και με τον Γιώργο Αυτιά, το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ τα έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας στην σημερινή ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό και τις συντάξεις.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη μείωση στις συντάξεις, η οποία τελικά δεν θα εφαρμοστεί και εκεί έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά.

«Ψάχνω να βρω πού πήγαν οι τίτλοι που κατατρομοκρατούσαν τους συνταξιούχους. Και να οι πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων και να οι εκπομπές. Θα πρέπει αυτός ο φίλος μου ο κύριος Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο κάθε ένας συνταξιούχος... Τώρα τσιμουδιά. Τώρα κανείς δεν βγάζει υπολογισμούς για να δείξει τι σώζεται από το εισόδημα».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμη ότι 500.000 συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις στις συντάξεις τους της τάξεως των 20 ευρώ μηνιαίως. «Αυτό το 20αρικο της αύξησης είναι η απόδειξη του πόσο σημαντικό είναι να κυβερνά μια κυβέρνηση που έχει έγνοια τον αδύναμο»

 
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια