Τι λέει ο Σημίτης για τη «σιωπή» του στην προφυλάκιση Παπαντωνίου

Τι λέει ο Σημίτης για τη «σιωπή» του στην προφυλάκιση Παπαντωνίου Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Με δήλωση του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Κώστας Σημίτης απαντά σε όσους τον κατηγορούν πως δεν έχει μιλήσει σχετικά με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει πως «διάφορες πλευρές επιχειρούν να ανοίξουν ένα άλλο πεδίο συζήτησης, το οποίο θα διευκολύνει την κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα σε ένα κλίμα σκανδαλολογίας και λάσπης».

«Τα προβλήματα της χώρας δεν λύνονται με τη σκανδαλολογία», επισημαίνει ο κ. Σημίτης.

Ολόκληρη η δήλωσή του στα «Νέα»:

«Είναι εμφανές ότι από διάφορες πλευρές επιχειρείται να ανοίξει ένα άλλο πεδίο συζήτησης, το οποίο θα διευκολύνει την κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα σε ένα κλίμα σκανδαλολογίας και λάσπης.

Τα προβλήματα της χώρας είναι τέτοια και τόσο σοβαρά που δεν επιτρέπουν αποπροσανατολισμούς και παραδοξότητες.

Τους καταλαβαίνω γιατί το κάνουν και τι σκοπούς επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετάσχω στην προσπάθεια ούτε να συνεισφέρω απαντώντας τους. Επαναλαμβάνω: άλλα είναι τα προβλήματα της χώρας και δεν λύνονται με τη σκανδαλολογία».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Σημίτης υπεκφεύγει και απαξιεί να σχολιάσει καλύπτοντας «πρωτοκλασάτα» στελέχη του εκσυγχρονιστικού (πάλαι ποτέ) ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αυτούς που κατείχαν θέσεις - κλειδιά και οδήγησαν με τις πολιτικές τους και την διαχείρισή τους στην οικονομική ένδεια, στον κοινωνικό αποκλεισμό, στην φτωχοποίηση, στην μετανάστευση, στην απαξίωση δημόσιων δομών (Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση). Αμετροεπής, κάνει μαθήματα δημοκρατίας χωρίς την παραμικρή αυτοκριτική. Όπως αμετροεπείς εμφανίστηκαν οι πρώην Υπουργοί και οι σύζυγοί τους απέναντι σε έναν λαό που παρακολουθεί χωρίς να έχει πια την δύναμη να αντιδράσει.