Τζανακόπουλος: Οι εκλογές είναι ακόμα πολύ μακριά

Τζανακόπουλος: Οι εκλογές είναι ακόμα πολύ μακριά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Οι εκλογές είναι ακόμα «πολύ μακριά», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

«Η συγκυβέρνηση έχει πολύ δρόμο μπροστά της», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζοντας πως, όταν τελικά γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, οι πολίτες θα κληθούν να συνταχθούν είτε «με την κοινωνική πλειοψηφία ή με την οικονομική ελίτ».

Ο Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τονίζοντας ότι αποσκοπεί «να προχωρήσει σε ώριμες και κοινωνικά αναγκαίες τομές».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στη στάση του προέδρου της ΝΔ, σχολιάζοντας ότι «ουδείς έχει ακόμη κατανοήσει τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς προτείνει ο κ. Μητσοτάκης σε σχέση με την αναθεώρηση του Συντάγματος» προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει αρχίσει να θυμίζει επικίνδυνα τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού».

Αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από την εξεταστική επιτροπή για την Υγεία και τις κατηγορίες που έχει δεχτεί η κυβέρνηση από ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε πως «και ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου για σκευωρίες και φάμπρικες διώξεων μιλούσαν, επομένως αυτό δεν λέει τίποτα». 

«Αυτό λοιπόν στο οποίο οφείλουμε να στοχεύουμε ως Πολιτεία, ως κοινοβουλευτική και δικαστική λειτουργία είναι η αποκάλυψη των σκανδάλων και η τιμωρία των ενόχων».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM