Απεργία της ΓΣΕΕ

Πόλεμος ΝΔ - ΑΝΕΛ για τη σέλφι του Πάνου Καμμένου μπροστά από στρατιωτικό ελικόπτερο

Πόλεμος ΝΔ - ΑΝΕΛ για τη σέλφι του Πάνου Καμμένου μπροστά από στρατιωτικό ελικόπτερο Facebook Twitter
2

Έντονη πολιτική διαμάχη έχει ξεσπάσει, τις τελευταίες ώρες, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή από μία φωτογραφία του υπουργού Εθνικής Άμυνας μπροστά από στρατιωτικό ελικόπτερο. 

«Ο Καμμένος φωτογραφίζεται με ελικόπτερα του στρατού, σαν να είναι δικά του» λέει η Νέα Δημοκρατία για την επίμαχη φωτογραφία, που δείχνει τον Πάνο Καμμένο στη βραχονησίδα Σύρνα, με φόντο ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Χιούι».

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πόλεμος ΝΔ - ΑΝΕΛ για τη σέλφι του Πάνου Καμμένου μπροστά από στρατιωτικό ελικόπτερο Facebook Twitter
Η επίμαχη αυτο-φωτογραφία

«Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της», κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε στη ΝΔ μέσω Twitter: «Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ».

 

Στο ίδιο «μήκος κύματος» ήταν και η επίσημη ανακοίνωση των ΑΝΕΛ: «Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου "Χιούι". Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας».

«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο και ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες», απαντά η Πειραιώς. 

Πολιτική
2

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ΝΔ : "ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του" Πηγή: www.lifo.grΠ. Καμένος : "θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ.".. Πηγή: www.lifo.grΑλλού ντ' αλλού εκατέρωθεν. Τα παιδία Κωστάκης και Πανούλης παίζει.ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, θα έπρεπε να παρουσιάζεται / διδάσκεται στους φοιτητές Πολιτικών Επιστημών, σαν θέμα "Πολιτικό Προσωπικό με χαρακτηριστικά Μικρονοϊκού Ναρκισσισμού - Ανυπαρξία Πολιτικής και Υποκατάστασή της με Πατριδοκαπηλεία".Ορίζουν τις τύχες μας πολιτικά ανήλικοι.
Ενδεικτικά για το πολιτικό κλίμα και τις πολιτικές προσωπικότητες που θα έπρεπε - κατά την γνώμη μου - να έχουμε σήμερα στην Ελλάδα, ας διαβάσει όποιος μπορεί το χθεσινό άρθρο του Τσίμα "Ποιος φοβάται τις συναινέσεις ;".Αφορμή του άρθρου είναι ο Μάικλ Δουκάκης, ο δεύτερης γενιάς Έλληνας μετανάστης - σαν να λέμε σήμερα στην Ελλάδα Πολωνός ή Αλβανός κλπ -, που είχε εκλεγεί κυβερνήτης της Μασσαχουσέτης για 12 χρόνια.Στην θητεία του "εκτόξευσε" την Μασσαχουσέτη και χρίσθηκε προδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.Ούτε στα ευτυχέστερα των ονείρων μας τέτοια τύχη.Αλλά η δική μας Πολιτική και οι δικοί μας Πολιτικοί "καλλιεργούν" την παιδαριώδη αντιπαράθεση για τα δευτερεύοντα, όταν - αφενός -, για το χάλι μας ευθύνονται οι ίδιοι και - αφετέρου - "ψαρεύουν" ψηφοφόρους ικανοποιώντας το εκδικητικό θυμικό τους και μόνον, αφού δεν έχουν κανένα μακροπρόθεσμο και γερά δομημένο πολιτικό σχέδιο να προτείνουν.Η χώρα δυστυχώς παίζεται στις κοκορομαχίες, ενώ την έχουν ζώσει αλεπούδες και αρκούδες.