Μητσοτάκης: H δική μας γενιά να πει «Όχι» στο λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία

Μητσοτάκης: H δική μας γενιά να πει «Όχι» στο λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την αισιοδοξία του ότι οι Έλληνες ενωμένοι θα τα καταφέρουν να πάνε τη χώρα μπροστά εξέφρασε σήμερα από τις Βρύσες Χανίων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ και μετά την παρέλαση δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γιορτάζομε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σήμερα εδώ στον τόπο καταγωγής μου στα Χανιά, στις Βρύσες, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Και βέβαια, οι γιορτές αυτές στην ελληνική περιφέρεια έχουν ένα πιο αυθόρμητο, πιο ανθρώπινο χαρακτήρα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του μετά το τέλος των εκδηλώσεων, είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: 

«Τα νέα παιδιά τα οποία παρέλασαν σήμερα, με το χαμόγελο τους, με την αυτοπεποίθηση τους, με την αισιοδοξία τους μας έδωσαν και το μέτρο της δικιάς μας ευθύνης, το οποίο δεν είναι άλλο, από το να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα ζήσουν μια ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους.

Σήμερα τιμάμε το μεγάλο ΟΧΙ το οποίο ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν από 78 χρόνια.

Η δικιά μας γενιά θα πρέπει να πει με το δικό της τρόπο το δικό της ΟΧΙ. Το οποίο είναι ένα ΟΧΙ στον λαϊκισμό, ένα ΟΧΙ στο διχασμό, ένα ΟΧΙ στη μισαλλοδοξία, ένα ΟΧΙ στη διχόνοια.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού μας.

Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και αυτή τη μεγάλη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε. Θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι για να πάμε επιτέλους τη χώρα εκεί που της αξίζει, επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά και ότι μαζί μπορούμε. Χρόνια πολλά, σε όλες και σε όλους».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στις Βρύσες του Δήμου Αποκορώνου, το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως και ακολούθησε τελετή μνήμης στο ηρώο της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε στέφανο στο ηρώο της περιοχής, ενώ παιδιά σχολείων τραγούδησαν δύο ριζίτικα τραγούδια.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με μαθητές αλλά και κατοίκους των Βρυσών που του πρόσφεραν τσικουδιά και παραδοσιακούς μεζέδες.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM