Ο Τσίπρας συγχαίρει Ζάεφ - Ο Καμμένος καταγγέλλει χρηματισμούς στην ΠΓΔΜ

Ο Τσίπρας συγχαίρει Ζάεφ - Ο Καμμένος καταγγέλλει χρηματισμούς στην ΠΓΔΜ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις έκαναν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας την πρώτη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο πρωθυπουργός, με μήνυμά του στο twitter, έδωσε συγχαρητήρια στον Ζόραν Ζάεφ για την εξασφάλιση της πλειοψηφίας προκειμένου να περάσει η συνταγματική αναθεώρηση.

«Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ! Η αποψινή ψήφος είναι ένα μεγάλο βήμα προς την κοινή μας επιτυχία. Ένα πολύ σημαντικό βήμα προς ένα ειρηνικό μέλλον με ευημερία για τους λαούς μας!», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας.


Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε τις καταγγελίες περί δωροδοκιών βουλευτών της αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ προκειμένου να ψηφίσουν τη συμφωνία.

«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.


Λίγο αργότερα πάντως, το tweet του Π. Καμμένου προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ.

Ο Μίλε Μποσνιακόφσκι έσπευσε να απαντήσει σε έντονος ύφος, επικρίνοντάς τον ότι διαδίδει Fake News τα οποία η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ έχει ήδη διαψεύσει. Τον κάλεσε ωστόσο, να εργαστούν από κοινού στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας, για τη φιλία των δύο λαών.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM