ΝΔ: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης Κοτζιά

ΝΔ: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης Κοτζιά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά καλεί την κυβέρνηση, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

«Ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει την παραίτηση του κ. Κοτζιά ακατανόητη. Ο κ. Κοτζιάς, από την πλευρά του, λέει ότι έχει λόγους», τονίζει και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, τώρα, να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά προκειμένου όλοι οι Έλληνες να πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη».

Σημειώνεται πως χθες και ο ίδιος ο τέως υπουργός Εξωτερικών κάλεσε το Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολής παραίτησής του.

Μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης «Πράττω», ο κ. Κοτζιάς απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο που είχε χαρακτηρίσει «ακατανόητη» την παραίτησή του.

«Αυτά δεν τα λέει το Μαξίμου, τα λένε κάποιοι άνθρωποι. Να δώσουν στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής μου. Σε 9 σελίδες επιστολή εξηγώ ακριβώς τους λόγους παραίτησής μου», επισήμανε.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM