Το μυστικό γεύμα Τσίπρα - Καμμένου στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης

Το μυστικό γεύμα Τσίπρα - Καμμένου στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης Facebook Twitter
eurokinissi
0

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος γευμάτισαν χθες στη ΛΑΕΔ σε μια συνάντηση που δεν είχε προαναγγελθεί και ούτε ανακοινώθηκε στη συνέχεια, και ενώ οι τόνοι είχαν ανέβει τις προηγούμενες μέρες.

Το γεύμα Τσίπρα-Καμμένου στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης έγινε μετά από ένα 48ωρο μπαράζ δηλώσεων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της αντιπολίτευσης, που είχαν στόχο τον κυβερνητικό εταίρο του Τσίπρα.

Το μυστικό γεύμα Τσίπρα - Καμμένου στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης Facebook Twitter
Το μυστικό γεύμα Τσίπρα - Καμμένου στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης Facebook Twitter

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δημοσιεύει μάλιστα και φωτογραφίες από την άφιξη των δύο ανδρών στη ΛΑΕΔ και αναφέρει πως στις 15:10 ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ, για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό. Τρία λεπτά μετά έφτασε και ο Αλέξης Τσίπρας μέσω της οδού Μουρούζη, γράφει η εφημερίδα.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με Τα Νέα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος φέρονται ναεπανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν: να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. 

Σήμερα το μεσημέρι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το υπουργικό συμβούλιο στη σκιά της  αντιπαράθεσης με θέμα την οικονομία αλλά και με ενδιαφέρον για τα πολιτικά μηνύματα που θα στείλει ο πρωθυπουργός.

Για την ιστορία, το μενού, όπως γράφουν τα ΝΕΑ περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.

Χθες το πρωί ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ δήλωσε ότι το σχέδιο β για τα Σκόπια ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, αλλά δεν είχε την έγκρισή του. Όσο για τις λεγόμενες "αμερικανικές βάσεις"; Εξήγησε ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν υπάρχουν υποδομές των ελληνικών ΕΔ, για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των δυνάμεων τους.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM