«Αδειάζουν» τον Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα να βάλουμε κάποιον φυλακή

«Αδειάζουν» τον Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα να βάλουμε κάποιον φυλακή Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σφοδρές επικρίσεις και από το εσωτερικό της κυβέρνησης, δέχεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για τη δήλωσή του ότι «πρέπει να μπει και κανένας φυλακή για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, είπε χαρακτηριστικά:  «Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο, σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Αιχμές Βούτση

«Κάθε ένας ο οποίος μιλάει στον δημόσιο χώρο, και μάλιστα από θέση ευθύνης, λέει αυτό που πιστεύει και κρίνεται αυστηρά», σχολίασε για το ζήτημα ο Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμάς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουν οι υποθέσεις που έχουν αναπεμφθεί από τη Βουλή στη Δικαιοσύνη, έτσι ώστε πηγαίνοντας προς τις εκλογές να μην υπάρχουν θολά τοπία, αμετροέπειες και κρίσεις επί προσώπων που να θεωρηθούν δέσμιοι», είπε ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα».

Η αναδίπλωση του Πολάκη

Με νέα ανάρτηση του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει πως η κυβέρνηση δεν φυλακίζει, ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει. 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα
1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα!!

2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει  και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει.
3) Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο. Γιατί; Μήπως έχετε καμία μύγα;

Τι είχε δηλώσει για τις φυλακίσεις

Κατά την τοποθέτησή του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης είχε πει μεταξύ άλλων: «Τις εκλογές θα κερδίσουμε αν δεν κόψουμε συντάξεις και αυξήσουμε βασικό μισθό. Αν υλοποιήσουμε αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Αν βάλουμε και κανέναν φυλακή. Πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή», είπε καλώντας μάλιστα τη Δικαιοσύνη «να επιταχύνει αυτό που κάνει».

«Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών (...) αν δε σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία».


Μητσοτάκης: Δεν τρομοκρατούμαστε

Την ίδια ώρα, και η Νέα Δημοκρατία αντιδρά με σφοδρότητα στις δηλώσεις αυτές.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε μέσω Twitter, στα αγγλικά, πως «H Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς στην οικονομία. Θα αφορούν και στην υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πάντως, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι στις κωλοτούμπες έχει πάρει την πατέντα και την έχει μάθει καλά.Απλοποιώντας, η μεθόδευσή του είναι :- πουλάω τσαμπουκά στα γατάκια - Aν μου προκύψουν τίποτα τίγρεις, κωλοτουμπίζω και γίνομαι εκφραστής των καφενόβιων, οπότε πάλι μπορώ να λέω ό, τι μου κατέβει και να κάνω όποιο συνειρμό με συμφέρει. Πως λέγαμε παλιά "κουβέντες καφενείου" ;Γιατί ετσά είναι ο άντρας ο στιβαρός κι ο ξύπνιος, πηδάει σαν το κρι-κρι επαέ κι ας είναι 2 μέτρα...Τελικά, από πολιτικούς που ευαγγελίζονται την φυλάκιση των αντιπάλων τους για να ξαναεκλεγούν, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΡΓΟ.Γιατί στοχεύουν μόνο στην "τιμωρία" που θα ικανοποιήσει το θυμικό των όποιων δυσαρεστημένων.Κλασσική αλίευση εκδικητικής ψήφου.