Καμμένος: Ο βουλευτής Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια

Καμμένος: Ο βουλευτής Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας στις αιχμές βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, του είχε ζητήσει στρατιωτικά ρουσφέτια στο παρελθόν. 

«Έβαλαν αυτόν τον φουκαρά από τα Τρίκαλα, τον Παπαδόπουλο να με χτυπήσει ο οποίος είχε φέρει κάτι ρουσφέτια στρατιωτικά και του είπα αγόρι μου φύγε δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια. Έλεγαν στον φουκαρά ότι ο Καμμένος ανοίγει νέες βάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος είχε επιτεθεί, χθες, στον Καμμένο κατά την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ λίγες ώρες αργότερα είχε καλέσει εμμέσως τον πρωθυπουργό, να απομακρύνει τον κυβερνητικό εταίρο από το υπουργείο Άμυνας. 

«Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Αμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Αμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών. Θεωρώ ότι θα ήταν ένα σενάριο τίμιο να φύγει από την κυβέρνηση. Μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα που θέλει, για την κάθαρση, για την οικονομία, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε να κάνουμε και να έχει την διαφορετική του άποψη γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι δικαίωμα του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να είναι υπουργός Αμυνας», δήλωσε ο Παπαδόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά. 

Η κόντρα με την Εφημερίδα των Συντακτών

 

Αναφερόμενος στη διαμάχη του με την Εφημερίδα των Συντακτών, την οποία κατηγορεί για ψευδές δημοσίευμα σχετικά με τη «συγνώμη» του στον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε με τον κ. Τσίπρα από την Αμερική και είδα να γράφονται και πρωτοσέλιδα. Δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει, έγραψε ηλιθιότητες».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM