Ο Καμμένος διαψεύδει ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ για συγνώμη στον Τσίπρα

Ο Καμμένος διαψεύδει ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ για συγνώμη στον Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει κατηγορηματικά το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος ζήτησε τηλεφωνικά συγνώμη στον πρωθυπουργό, για την εναλλακτική πρόταση που έκανε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αντί για εκείνη της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Κάνοντας λόγο για «απόλυτα ψευδή δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζει, μέσω Twitter, ότι δεν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας πως οι προτάσεις που καταθέτει δεσμεύουν μόνο τον ίδιο. 

Kατά τη συνάντησή του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και αρμόδιο για θέματα Ευρώπης, Γουές Μίτσελ, ο Πάνος Καμμένος πρότεινε ουσιαστικά μια εναλλακτική συμφωνία αντί της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την υπογραφή μιας αμυντικής συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Αλβανία, Βουλγαρία και, αργότερα, Σερβία.

Αν και ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν είχε μιλήσει με τον κυβερνητικό του εταίρο, η ΕΦ.ΣΥΝ μετέδωσε πως ο Πάνος Καμμένος έδωσε εξηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα.

Όμως εκείνος διαψεύδει τα πάντα: 

Μάλιστα ο κ. Καμμένος συνέχισε την επίθεση στην εφημερίδα με νέα ανάρτηση σε απάντηση άλλου χρήστη. Σε αυτήν αναφέρει πως η ΕΦΣΥΝ «εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε επίθεση και στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM