Παππάς για καταγγελίες Φίλη: Προφανώς δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ

Παππάς για καταγγελίες Φίλη: Προφανώς δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Να υποβαθμίσει τα όσα δήλωσε λίγο νωρίτερα απόψε ο Νίκος Φίλης για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ προσπάθησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και αρμόδιος για την ΕΡΤ, Νίκος Παππάς. 

Απαντώντας στις καταγγελίες τoυ κ. Φίλη, ο κ. Παππάς είπε πως οι αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι δευτερεύουσας σημασίας και πως «προφανώς ο Νίκος Φίλης δεν γνωρίζει με λεπτομέρειες το έργο και την κατάσταση στην ΕΡΤ». Ουσιαστικά ο υπουργός ταύτισε τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αντίστοιχες αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας. 

Στη συνέχεια υπερασπίστηκε το πρόγραμμα της ΕΡΤ σε όλα το επίπεδο, τόσο όσο αφορά την ποιότητα όσο και το εύρος του, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην επιλογή της ΕΡΤ να αγοράσει τα δικαιώματα ποδοσφαιρικών αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως η τηλεθέαση της ΕΡΤ είναι αυξημένη το τελευταίο διάστημα. 

Όσων αφορά τις καταγγελίες του κ. Φίλη για «παραδιοίκηση» ο κ. Παππάς ανέφερε πως «η προηγούμενη ΕΡΤ ήταν δέσμια ιδιοτελών συμφερόντων, ακόμα και μέσα στην ΕΡΤ. Όμως αυτό έχει αλλάξει».

Δεν πρέπει να εργαλειοποιούμε την ΕΡΤ τόσο στην αντιπαράθεση των κομμάτων όσο και στην εσωκομματική αντιπαράθεση», είπε ο κ. Παπάς.  

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Μετά τον Αυτιά και ο Κασσελάκης χρησιμοποιεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Πολιτική / «Οι Αυτιάδες διαφημίζουν τον πατριωτισμό τους με χουντικά συνθήματα» λέει ο Κασσελάκης και αναθεωρεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM
Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια