Τσίπρας: Θα βρεθούν οι νεοναζί που επιτέθηκαν στον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ

Τσίπρας: Θα βρεθούν οι νεοναζί που επιτέθηκαν στον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ Facebook Twitter
Μήνυμα κατά της φασιστικής βίας έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ που είχε δεχτεί επίθεση από χρυσαυγίτες στο Πέραμα
1

Μήνυμα κατά της φασιστικής βίας έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ που είχε δεχτεί επίθεση από χρυσαυγίτες στο Πέραμα. 

Oι νεοναζί επιτέθηκαν στο μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ , στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Σήμερα συνάντησα τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα. Ας το γνωρίζουν οι ένοχοι, ότι σύντομα θα βρεθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη» έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, τόνιζε μετά την επίθεση ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας, Σωτήρης Αλεξίου.

Μιλώντας στον σταθμό «Κόκκινο», ο κ. Αλεξίου είχε πει ότι οι δράστες είχαν στοχοποιήσει τον 28χρονο και του επιτέθηκαν μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε από τη Σαλαμίνα στο Πέραμα.

Η επίθεση κράτησε περίπου δύο λεπτά και το θύμα απέφυγε τα χειρότερα, επειδή οι χρυσαυγίτες τράπηκαν σε φυγή εξαιτίας των παρευρισκόμενων.

Οι δράστες απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ ενώ, καθώς τον γρονθοκοπούσαν φώναζαν ότι η Χρυσή Αυγή «βρίσκεται παντού στον Πειραιά, στον Πέραμα, στη Σαλαμίνα».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο σωστός Αριστερος, βλέπει παντού πολιτικούς εχθρούς.Αν δεν υπάρχουν δεν πειράζει. Τους κατασκευάζει. Αλλιώς δεν αναπνέει, δεν εχει λογο ύπαρξης.