«Μαζεύουν» τα Σκόπια τις δηλώσεις Ζάεφ περί «Μίας Μακεδονίας»

«Μαζεύουν» τα Σκόπια τις δηλώσεις Ζάεφ περί «Μίας Μακεδονίας» Facebook Twitter
EPA
2

Σε ανασκευή της τοποθέτησης του Ζόραν Ζάεφ, ότι «δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας» προχώρησε το κρατικό πρακτορείο ΜΙΑ της ΠΓΔΜ, μετά και από έντονη δυσαρέσκεια που εκφράστηκε από την ελληνική πλευρά.

Στην τροποποιημένη έκδοση της συνέντευξης, ο κ. Ζάεφ αναφέρεται πως «όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα ένα κομμάτι της γεωγραφικής περιοχή της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, άλλο στη Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στη χώρα μας. Και κανείς ποτέ δεν θα επιχειρήσει να αρνηθεί τη δική μας Μακεδονία. Το προσθετικό "Βόρεια" κάνει διάκριση μεταξύ των περιοχών σε Βουλγαρία και Ελλάδα που αποκαλούνται "Μακεδονία"».

 Ο κ. Ζάεφ φαίνεται μάλιστα να διευκρινίζει πως ο προσδιορισμός «Βόρεια», που θα προστεθεί στην νέα ονομασία, ξεχωρίζει την ΠΓΔΜ από τις περιοχές της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Που να μπουν και σε Ε.Ε. & ΝΑΤΟ.Δεν θα μαζεύονται...Όποιος επισκεφτεί το συγκεκριμένο κράτος καταλαβαίνει, ότι η και καλά ''δύσκολη διαπραγμάτευση'' μαζί τους είναι απλά φάρσα.Εκεί μιλάει το χρήμα! Πληρώνεις και όλα γίνονται!30 χρόνια παχιών αγελάδων δεν περίσσευε μάλλον τίποτα σε ''μπακίρι'', ώστε να σταματήσουν οι βουλγαρο-αλβανο-τσιγγανο-τουρκοι να επιβουλεύονται την ιστορία μας!...και είχαμε παράλληλα στο εσωτερικό ''κάποιους'' να συμφωνούν με τον γκρουέφσκι!Σαν να λέμε σκοπιανοί που συμφωνούν με την χρυσή αυγή!Παράνοια!
Μεταφορά τεχνογνωσίας από το ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ στο ΜΙΑ σχετικά με οργουελικες μεθόδους προπαγάνδας! Η ανάπτυξη ήρθε! Δηλαδή για να του ξεφεύγουν αυτά του "μετριοπαθους" Ζαεφ φαντάσου τι λένε κάποιοι άλλοι...