Ο Καμμένος δημοσιεύει εικόνα της Παναγίας για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Ο Καμμένος δημοσιεύει εικόνα της Παναγίας για τους Έλληνες στρατιωτικούς Facebook Twitter
4

Με ένα μήνυμα στο Twitter που δεν περιλαμβάνει λόγια, αλλά μόνο μια φωτογραφία από εικόνα της Παναγίας σχολίασε ο Πάνος Καμμένος την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. 

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είχαν συλληφθεί την 1η Μαρτίου του 2018 όταν κατά την διάρκεια περιπολίας τους στον Έβρο μπήκαν για λίγα μέτρα σε τουρκικό έδαφος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην αναγγελία της είδησης ότι αποφυλακίστηκαν οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης που κρατούνταν εδώ και πέντε στις φυλακές της Αδριανούπολης, δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία από την εικόνα της Παναγίας της Ελευθερώτριας.

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο κ. Καμένος ευχαριστεί την Παναγία που τον έσωσε - αυτόν από τους πολίτες, όχι τους στρατιωτικούς από τους Τούρκους.Γιατί, άμα έχεις πει "θεωρώ ότι ήταν προσχεδιασμένο" και "100 % είναι ομηρία" αλλά ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ (εν καιρώ ειρήνης μάλιστα), χρωστάς χάρη στην Παναγία που τελικά ελευθερώνονται !Τουλάχιστον να υποστείς μόνο "μαύρισμα" στις εκλογές ...και να γλυτώσεις τις διοικητικές ή και ποινικές.