Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το θέμα του γιου του Α. Σαμαρά

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το θέμα του γιου του Α. Σαμαρά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Απάντηση στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και στη δήλωσή του στην οποία αναφέρεται σε «πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ» εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κυβερνητικού κόμματος.

Στην απάντηση αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ. Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για "πολιτική αλητεία" τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα -ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ».

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση της ΝΔ στην οποία τονίζεται πως «ενώ η χώρα μετρά ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία, το καθεστώς του κ.Τσίπρα επιστρέφει στο μόνο που ξέρει να κάνει καλά: Με κατάπτυστα δημοσιεύματα σπιλώνει ακόμη και συγγενείς πολιτικών της αντιπάλων, προτρέποντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλουν ακόμη και διώξεις στελεχών της ΝΔ.

Μάταιος ο κόπος τους. Οι άθλιες πρακτικές τους να πετούν λάσπες ακόμη και πάνω από τις στάχτες έχουν ήδη καταδικασθεί στη συνείδηση των πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM