Γεωργιάδης: Οι φόροι θα μειωθούν με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση

Γεωργιάδης: Οι φόροι θα μειωθούν με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Σε δεσμεύσεις για μείωση της φορολογίας προχωρά η Νέα Δημοκρατία διά στόματος του αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Καθήκον του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι να βρει λύση στο πρόβλημα των φόρων και θα τη βρει, οι φόροι με Μητσοτάκη θα πέσουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» αναφορικά με την οικονομική πολιτική που προτείνει η ΝΔ για τη μεταμνημονιακή περίοδο.

Κατά τον κ. Γεωργιάδη η μείωση των φόρων είναι εθνική αναγκαιότητα καθώς σε αντίθετη περίπτωση «η χώρα θα καταστραφεί» που προειδοποιεί ότι η φορολογική πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση «δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για να προχωρήσει η ελληνική οικονομία».

Ο ίδιος τονίζει πως με τα επιτόκια δανεισμού να έχουν ξεπεράσει το 4% είναι αντιφατικό εκ μέρους του Μαξίμου να κάνει λόγο για «έξοδο στις αγορές». 

«Αν η Ελλάδα έβγαινε να δανειστεί στ' αλήθεια λεφτά με επιτόκιο 4%, θα ξαναχρεοκοπούσε πάρα πολύ γρήγορα», λέει χαρακτηριστικά. 


Ερωτηθείς σχετικά με τις προτάσεις για την οικονομία, που προτίθεται να διατυπώσει ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της ΔΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε: «Η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη είναι να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και όχι να συνεχίσει την πεπατημένη με τα ωραία λόγια που δεν οδηγούν πουθενά. Θα έλθει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα πει αυτά που μπορεί στ' αλήθεια να κάνει».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ώρες ώρες ζηλεύω τους μετανάστες που έρχονται σε μία χώρα που δεν έχουν αίσθηση για την πολιτική της κατάσταση. Που τα πρόσωπα αυτά δεν τους λένε τίποτα, που τρέφουν για αυτούς μόνο ευγνωμοσύνη που τους έδωσαν ευκαιρία σε μία νέα όμορφη πατρίδα.
Κύριε Γεωργιάδη, όλοι ευχόμαστε μείωση φόρων, αλλά μήπως να το κάνατε λίγο πιο χειροπιαστό ;Μήπως να μας παρουσιάσετε ένα πενταετές οικονομικό πλάνο,όπου θα μας λέτε τι θα αντικαθιστά την μείωση φόρων στο έτος 1, στο 2 κ.ο.κ.Γιατί, το "με τον Μητσοτάκη (τον Τσίπρα, την Φώφη...) στην κυβέρνηση θα μειωθούν οι φόροι" δεν περιλαμβάνεται σε κανένα βιβλίο οικονομικής επιστήμης.Ούτε καν στου Βαρουφάκη του θαυματοποιού.Για αυτό, περιμένουμε πλάνο.Η εποχή των πολιτικών-μεσσίων τελείωσε - οριστικά ελπίζω - με τον Τσίπρα.