Γεωργιάδης: Ρουσφέτι η μεταγωγή Κουφοντίνα

Γεωργιάδης: Ρουσφέτι η μεταγωγή Κουφοντίνα Facebook Twitter
1

Για δεσμούς της κυβέρνησης με την τρομοκρατία που οδήγησαν στο «ρουσφέτι» της μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη έναν από τους βασικούς υπεύθυνους για το «κυβερνητικό σόου» στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της "17 Νοέμβρη", έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας.

Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Παλιά, η Νέα Δημοκρατία, οι "ειδικοί αναλυτές" και οι "καλά ενημερωμένοι κύκλοι του χώρου των μυστικών υπηρεσιών" κατηγορούσαν για πολλά χρόνια το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι βρίσκονται πίσω από τη 17 Νοέμβρη και ολόκληρη την "εγχώρια τρομοκρατία".Μήπως η εμφανής πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ και η προσπάθεια παπανδρεοποίησης του Τσίπρα συνεπάγονται αυτόματα και την μεταφορά της παραπάνω ρετσινιάς στον ΣΥΡΙΖΑ;