Σεισμός

Ποτάμι κατά κυβέρνησης: Αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες

Ποτάμι κατά κυβέρνησης: Αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες Facebook Twitter
1

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, κατηγορώντας την για «συνειδητή πράξη παραπλάνησης των πολιτών».

«Ο επικεφαλής των ΟΥΚ και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών αποκαλύπτουν ότι είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι υπουργοί, πριν νυχτώσει, πως ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο Μάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι.

Ο κ. Τσιόδρας, χαρακτήρισε «αισχρό θέατρο» την παρουσία του πρωθυπουργού στο Συντονιστικό, την ώρα που οι αρμόδιοι υπουργοί γνώριζαν πως ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο Μάτι.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «τρεις ώρες αργότερα παίζεται ένα αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες. Εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός στις 23.37 σε μια σύσκεψη στο Συντονιστικό στην οποία δεν γίνεται κουβέντα για ανθρώπους που έχουν πεθάνει κι άλλους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη θάλασσα».

«Πρόκειται» καταλήγει «για συνειδητή πραξη παραπλάνησης των πολιτών. Η τραγωδία απέδειξε, όχι μόνο την ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά και ότι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Κυνικοί και προκλητικοί. Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε παραιτήσεις. Αλλά, πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM