Λοβέρδος: Ανάληψη ευθύνης χωρίς παραίτηση είναι απόπειρα εξαπάτησης του λαού

Λοβέρδος: Ανάληψη ευθύνης χωρίς παραίτηση είναι απόπειρα εξαπάτησης του λαού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η ανάληψη ευθύνης συνοδεύεται από παραίτηση, αλλιώς είναι κενολογία και απόπειρα εξαπάτησης του λαού,  τονίζει ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράτξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Υποστηρίζει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι είναι απογοητευτικό ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την ενημέρωσή του «να αναφέρεται σε σκοτεινούς κύκλους που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησής του και σε «ασύμμετρα φαινόμενα».

Ο πρώην υπουργός εκτιμά στη συνέντευξή του ότι το βράδυ της Δευτέρας στο Συντονιστικό της πυροσβεστικής δεν έγινε καμία ενημέρωση για τα θύματα που είχαν αρχίσει να ανέρχονται σε δεκάδες.

«Πρόκειται για ένα γεγονός που υπερβαίνει κάθε όριο ανευθυνότητας και ανικανότητας», υποστηρίζει και αναρωτιέται: «ήξεραν και δεν μιλούσαν για επικοινωνιακούς λόγους ή δεν ήξεραν; Ό,τι από τα δύο και αν ισχύει, είναι απαράδεκτο και ανήθικο».

Αναφερόμενος στις ευθύνες για τη μεγάλη καταστροφή στο Μάτι, επαναλαμβάνει το ερώτημα: «γιατί δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης των κατοικημένων περιοχών». «Η φωτιά έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ίσως τα σπίτια να μην σώζονταν, αλλά η ανθρώπινη ζωή θα μπορούσε να είχε προστατευθεί» 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM