ΝΔ: «Πρώτη φορά πολιτικοί στη χώρα έχουν το θράσος να δηλώνουν περήφανοι μετά από εθνική τραγωδία»

ΝΔ: «Πρώτη φορά πολιτικοί στη χώρα έχουν το θράσος να δηλώνουν περήφανοι μετά από εθνική τραγωδία» Facebook Twitter
1

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία μετά τη συνέντευξη Τύπου για τις φονικές πυρκαγιές κάνοντας λόγο για ανίκανους πολιτικούς που δηλώνουν περήφανοι μετά από μια εθνική τραγωδία.

«Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση - με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας - προκαλεί μόνον οργή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου.

«Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ», προσθέτει η ΝΔ σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν απόψε δια στόματος Τόσκα.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
«Πρώτη φορά πολιτικοί στη χώρα έχουν το θράσος να δηλώνουν περήφανοι μετά από εθνική τραγωδία» Που είναι το περίεργο, μετά την μετατροπή του "όχι" σε "ναι", με την περηφάνια τους άτρωτη, μην σου πω μεγαλύτερη.Αφού, την ηθική και πολιτική κωλοτούμπα την αντικατέστησαν ανερυθρίαστα με το "είμαστε η πιο ικανή κυβέρνηση, αυτή που βγάζει την χώρα από τα μνημόνια".Αλλάζουν στόχους, αλλάζουν ρόλο, αρκεί να παραμένουν στην εξουσία και είναι περήφανοι που την κατέχουν.Διάβασα κάπου ότι προχθές ο Γιώργος Τσίπρας - μέσα στον γενικό χαμό - ΕΊΧΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ να τουϊτάρει για την υπόθεση υπεράσπισης του πατέρα του Ηρακλή Τσίπρα, με βάση άρθρο της ΕΦΣΥΝ.Έγινε χαμός και ο ηρωϊκός άνδρας κατέβασε το τουϊτάρισμα.χωρίς να απολογηθεί βέβαια.Πάντα περήφανος.