Παπαδημούλης: Πρωτοφανής επέμβαση του ρωσικού ΥΠΕΞ στα εσωτερικά της Ελλάδας

Παπαδημούλης: Πρωτοφανής επέμβαση του ρωσικού ΥΠΕΞ στα εσωτερικά της Ελλάδας Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, προκάλεσε η τοποθέτηση του ρωσικού ΥΠΕΞ, με αιχμή την απέλαση των δυο Ρώσων διπλωματών

«Η χθεσινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών συνιστά πρωτοφανή επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας. Η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ήταν αυτονόητη» τονίζει, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Προσθέτει δε, πως «η Μόσχα πολεμά τη συμφωνία των Πρεσπών. Θέλει τη γειτονική χώρα σκέτο "Μακεδονία". Υπάρχουν Έλληνες που συμπλέουν;» διερωτάται ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM