ΝΔ: Μόνη διέξοδος οι εθνικές εκλογές- Ο περιβόητος Κλεισθένης τους δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης

ΝΔ: Μόνη διέξοδος οι εθνικές εκλογές- Ο περιβόητος Κλεισθένης τους δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης Facebook Twitter
(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
0

Το αίτημα για πρόωρες εκλογές επαναφέρει η Νέα Δημοκρατία, που υποστηρίζει πως το νομοσχέδιο για τον «Κλεισθένη» δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης.

«Όσο και να επιχειρούν να το κρύψουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος, ο περιβόητος Κλεισθένης τους δεν πήρε χθες ψήφο εμπιστοσύνης. Την απλή αναλογική στις περιφερειακές εκλογές ψήφισαν 150 βουλευτές και την αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών 149», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Πειραιώς.

«Μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση αυτή φυλλορροεί και παραπαίει. Είναι κοινοβουλευτικά πρωτοφανές, μείζονες αποφάσεις να λαμβάνονται χωρίς τουλάχιστον 151 ψήφους. Η μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι οι εθνικές εκλογές» προσθέτει η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο για τον «Κλεισθένη» ψηφίστηκε με 150 ψήφους υπέρ και 123 ψήφους κατά, ενώ η τροπολογία για την ταυτόχρονη διεξαγωγή αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών, υπερψηφίστηκε με 149 ψήφους έναντι 122, ενώ ένας βουλευτής ψήφισε «παρών».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM