Θερμή υποδοχή Τσαβούσογλου σε Καμμένο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ - Τι είπαν οι δύο άνδρες

Θερμή υποδοχή Τσαβούσογλου σε Καμμένο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ - Τι είπαν οι δύο άνδρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλασσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην σύνοδο του NATO, στις Βρυξέλλες.

«Γεια σου Πάνο, τι κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας» είπε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τον Έλληνα υπουργό, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Καμμένος φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να απάντησε αναφερόμενος στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται επί τέσσερις μήνες στην Αδριανούπολη, δίχως να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

«Στο χέρι σου είναι να τα βρούμε. Όσο κρατάτε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επιλέγετε εσείς τον άλλο δρόμο», είπε.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσαβούσογλου και άλλα μέλη της τουρκικής κυβέρνησης έχουν αποκαλέσει τον κ. Καμμένο προκλητικό και ακατάλληλο για την θέση του και είχαν κατηγορήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ανέχεται την συμπεριφορά του.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM