Την ίδρυση πατριωτικού κόμματος ανακοίνωσαν Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος

Την ίδρυση πατριωτικού κόμματος ανακοίνωσαν Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος Facebook Twitter
EUROKINISSI
9

Την πρόθεσή τους να ιδρύσουν ένα «δεξιό κόμμα», γνωστοποίησαν σε κοινή δήλωσή τους ο Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Καμμένος. 

Όπως αναφέρουν, σκοπός του κόμματός τους θα είναι η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου, «έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ' ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση».

Οι δύο πολιτικοί κατηγορούν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι αποτελεί τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Πρόεδρος του κόμματος, του οποίου το όνομα μένει να ανακοινωθεί, θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.

Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το "Μακεδονία ξακουστή". Και παρά δύναμιν τολμηταί».

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
ο νεος "πολιτικος" φορεας θα κινειται δεξια απο τους ανελ και αριστερα απο την ΧΑ ή θα το τερματισουν τερμα δεξια?θα μας πουν και αυτοι για τους ψεκασμους ή θα χρησιμοποιησουν ολη την "αγαπη" για την πατριδα για να παρουμε τα σκοπια (και την πολη αμα λαχει)?Θα μας φερουν και αυτοι νεα πολιτικα προσωπα (assets θα ελεγα) οπως μας εφερε παλιοτερα ο καρατζαφυρερ τον τιτανα της πολιτικης Ανατολακη? (για να μην πω για μπουμπουκο και βοριδη)
Η αληθεια ειναι πως χρειαζομασταν αλλο ενα περιθωριακο κομμα διαμαρτυριας, ειχε καιρο να βγει. Σοβαρα τωρα, περα απο την απορροφηση τους απο καποιο αλλο κομμα, τι μελλον εχει μια τετοια κινηση και γιατι να βαλει καποιος χρηματα για να το στηριξει;
Προφανώς σκέφτηκαν ότι όταν ο Λεβέντης έχει κατορθώσει να μπει στη Βουλή ως αρχηγός κόμματος, η ηλιθιότητα και η απελπισία των συμπολιτών μας είναι τόσο μεγάλη ώστε τα πάντα είναι δυνατά. Κι επιπλέον, ανέκαθεν υπήρχε μια πελατεία στη χώρα για όσους πουλούσαν πατριδοκαπηλεία και εθνικισμό, οπότε σχέφτονται να δοκιμάσουν την τύχη τους. Πόσο μάλλον που, ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνεις αντιπρόεδρος στο δεξιό κόμμα αποδείχθηκε ότι είναι να έχεις προϋπάρξει στέλεχος των ακροδεξιών.
Για την ηλιθιοτητα και την απελπισια θα ηθελα, αλλα δε μπορω να διαφωνησω, ο κοσμος που στηριζει ακομα τον Σωρρα ειναι η αποδειξη.Ομως ο μονος λογος που ο Αδωνις εγινε αντιπροεδρος ειναι επειδη ξερει να γλεντα του Συριζαιους οσο δε παει. Αν ειχαμε σοβαρο κομμα ως κυβερνηση προφανως και δεν θα ειχε γινει αυτη η επιλογη.
Φασίστας = Όποιος πιστεύει πως οι χώρες πρέπει να έχουν σύνορα για να προστατεύουν τους πολίτες τους, την κοινωνική συνοχή, την εθνική ταυτότητα και ομοιογένεια, όποιοι δεν θέλουν να ζουν σε μια χώρα-πολτό από διαφορετικές εθνικότητες και όποιοι θέλουν να ακούνε τη μητρική τους γλώσσα στη χώρα τους.