Δημήτρης Καμμένος για ΑΝΕΛ: Πουλήθηκε το Σκοπιανό - Δεν εννοεί ό,τι λέει ο Πάνος

Δημήτρης Καμμένος για ΑΝΕΛ: Πουλήθηκε το Σκοπιανό - Δεν εννοεί ό,τι λέει ο Πάνος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το κόμμα των ΑΝΕΛ έχει διαλυθεί, υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, προσθέτοντας πως «οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στον Σκάι, αναφερόμενος στις απειλές του Πάνου Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση, τόνισε ότι «οι ΑΝΕΛ έπρεπε εξ αρχής να φύγουν (από την κυβέρνηση) για να σώσουν τη Μακεδονία και να αναλάβει την ευθύνη ο Τσίπρας... Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα... Το 'δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δεν εννοεί ό,τι λέει. «Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο» , σημείωσε ο βουλευτής, ο οποίος διαγράφηκε πρόσφατα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 

«Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό» σχολίασε και πρόσθεσε: «Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης».

Για τη δήλωση τoυ υφυπουργού Υποδομών Νίκου Μαυραγάνη, ο οποίος υποστήριξε πως η υπογραφή του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών είναι «ανίσχυρες» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών, ο Δ. Καμμένος ανέφερε: «Αν είχα πει εγώ ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες θα είχα φύγει την άλλη μέρα. Βιαίως κιόλας».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM