Μαυραγάνης: Ανίσχυρη η υπογραφή Τσίπρα - Κοτζιά στη συμφωνία με Σκόπια

Μαυραγάνης: Ανίσχυρη η υπογραφή Τσίπρα - Κοτζιά στη συμφωνία με Σκόπια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση στη Βουλή θα άρουν την εμπιστοσύνη τους προς την κυβέρνηση», δήλωσε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνη.

 

Η τοποθέτηση ήρθε στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Πάνου Καμμένου, ο οποίος προσπαθεί να στείλει το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του ότι δεν αφήσει στην άκρη τις πάγιες θέσεις του για το όνομα της ΠΓΔΜ χάριν της συμμετοχής στην κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ,ο κ. Μαυραγάνης αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών υπογράμμισε πως «κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή.

Η συμφωνία έχει άρει πολλές από τις ήττες του παρελθόντος, μία από αυτές του Αντώνη Σαμαρά το 1992. Δεν ήρθη όμως η βασικότερη η χρήση του όρου Μακεδονία. Αν θέλουμε να βάλουμε μία ταμπέλα στην συμφωνία είναι από εμάς τους ΑΝΕΛ μία κακή και απορριπτέα συμφωνία».

«Η θέση μας είναι επειδή η συμφωνία εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία απορρίπτουμε αυτή τη συμφωνία. Θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση και όχι μόνο τους υπουργούς», είπε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Κοτζιάς έκανε κακό χειρισμό στο ζήτημα της συμφωνίας καθώς δόθηκε το όνομα».

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM