Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes, υποστηρίζει ο Ζάεφ

Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes, υποστηρίζει ο Ζάεφ Facebook Twitter
3

Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes, υποστηρίζει ο Ζάεφ μέσω social media.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζοράν Ζάεφ, ξεκίνησε προεκλογική εκστρατεία για την προώθηση του «ναι» στο δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Ζάεφ, ο οποίος ήταν για διακοπές στη Χαλκιδική μέχρι και χτες, έγραψε στο Twitter, ότι με βάση τη συμφωνία που επετεύχθη για το όνομα της ΠΓΔΜ, «η μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες προστατεύονται και ενισχύονται» ενώ πρόσθεσε ότι «η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes».


«Η μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες προστατεύονται και ενισχύονται. Η μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes. Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι η μακεδονική και θα είναι σαν όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα θα χρησιμοποιείται ελεύθερα οπουδήποτε, σε #OHE, #NATO, #EE, σε όλους τους επίσημους θεσμούς και εκδηλώσεις», έγραψε ο Ζάεφ.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM