Τζανακόπουλος: Αν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ, θα ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης

Τζανακόπουλος: Αν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ, θα ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης Facebook Twitter
0

«Αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καταψηφίσουν τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ θα ζητήσουμε και θα λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Την ίδια ώρα, συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ υπό τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αμέσως μετά αναμένεται να προβεί σε δήλωση.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, περί ανταλλαγμάτων για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι ο κ. Σγουρίδης αναφέρθηκε σε συζήτηση που έγινε σε πηγαδάκι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε σε όσους διασπείρουν, τις τελευταίες ημέρες, «άθλιες φήμες» περί δήθεν «συναλλαγής» της ελληνικής κυβέρνησης με αντικείμενο το Μακεδονικό για να εξασφαλιστεί λύση στο χρέος και επισήμανε ότι φανερώνουν δύο πράγματα:

Πρώτον, την άγνοιά τους για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη.

Δεύτερον, ότι έχουν, πλέον αποδεχθεί, ότι η κυβέρνηση θα εξασφαλίσει μία θετική ρύθμιση για το ελληνικό χρέος, μία ρύθμιση που ούτε στον ύπνο τους δεν είχαν δει όσοι συμμετείχαν στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βνιζέλου και σπεύδουν τώρα να απομειώσουν άλλη μία κυβερνητική διαπραγματευτική επιτυχία.

Αφού, λοιπόν, εξαντλήθηκε η κινδυνολογία περνάνε, πλέον, στο σύμπαν του παραλογισμού και του ανορθολογισμού. Τους ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα» σχολίασε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM