Διάγγελμα Τσίπρα για το Σκοπιανό - Πότε θα «κλείσει» οριστικά η συμφωνία

Διάγγελμα Τσίπρα για το Σκοπιανό - Πότε θα «κλείσει» οριστικά η συμφωνία Facebook Twitter
1

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό θα απευθύνει το απόγευμα της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. 

Το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού των Σκοπίων στον Αλέξη Τσίπρα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα, αφού πρώτα ο Ζόραν Ζάεφ ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ειδικό διαπραγματευτή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς. 

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για να τον ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων και την συμφωνία για το Σκοπιανό που επετεύχθη.

Ακολούθως θα επιδιώξει την επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς πριν προβεί σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ας περιμένουμε το διάγγελμα που θα μας πει πότε θα κλείσει οριστικά το σκοπιανό στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία αλλά παρόλα αυτά τα Σκόπια θα αποφασίσουν με πιο δημοκρατικό τρόπο για το όνομά τους...