Κουμουτσάκος: Επιεικώς απαράδεκτη η δήλωση Τσίπρα για την καταδίκη της επίθεσης στον Μπουτάρη

Κουμουτσάκος: Επιεικώς απαράδεκτη η δήλωση Τσίπρα για την καταδίκη της επίθεσης στον Μπουτάρη Facebook Twitter
2

Επιεικώς απαράδεκτη χαρακτήρισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, τη δήλωση με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας καταδίκασε το Σάββατο τη βίαιη επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

«Η δήλωση του πρωθυπουργού ήταν επιεικώς, εντελώς απαράδεκτη. Δεν μπορείς να αφήνεις υπονοούμενα ότι η βία από μερίδα αγανακτισμένων πολιτών μπορεί ενδεχομένως και να είναι ανεκτή», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Σκάι και αναφερόμενος στη σχετική δήλωση του πρωθυπουργού.

«Τη βία είτε την καταδικάζεις στο σύνολό της, είτε όχι», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους».

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, δέχτηκε άγρια επίθεση από εξοργισμένο πλήθος το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για συμμετοχή στην επίθεση. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτή είναι μια προσωπική εκτίμηση του κυρίου, που θέλει απλώς να παραποιήσει μια δήλωση, ο Τσίπρας έκανε ένα διαχωρισμό μεταξύ των αρκετών Ποντίων που πήγαν εκεί και συγκεκριμένων Ορκς με ακροδεξιά ατζέντα, ο καθένας ο,τι θέλει καταλαβαίνει, είτε να το πω ορθότερα, ο,τι τον συμφέρει