Επίθεση εναντίον των Αλβανών, με ιδιαίτερη αναφορά στην Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του μνημονίου Ελλάδας – Αλβανίας για την ένταξη στην Ε.Ε.

 

«Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision, που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε ότι δεν είναι Αλβανίδα, δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία, έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, δεν ξέρω τι, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι λαμόγια τραγουδίστριες που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κορόιδα. Μόλις πιάσουν τα λεφτά αρχίζουν μπλουζάκια του ουτσεκά, αετούς, μεγάλες Αλβανίες» δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης.

 

«Όποιος πιστεύει σε αυτές τις αθλιότητες και όποιος διαφημίζει μεγάλες Αλβανίες, έξω από την Ελλάδα, να πάει στα Τίρανα, εκεί που δεν τους ήξερε η μάνα τους και δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν. Καμία συζήτηση με τους Αλβανούς, καμία διαπραγμάτευση, μέχρι να σταματήσει η ανθελληνική πολιτική του κράτους τους σε βάρος της Ελλάδος» πρόσθεσε.