Ομοφοβικό παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή: Παρά φύσιν το νομοσχέδιο για την αναδοχή

Ομοφοβικό παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή: Παρά φύσιν το νομοσχέδιο για την αναδοχή Facebook Twitter
SOOC
1

Σε παραλήρημα κατά του νομοσχεδίου για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια και κατά του ΣΥΡΙΖΑ επιδόθηκε σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στην ομιλία στη Βουλή κάνοντας λόγο για «μη φυσιολογικό και παρά φύσιν».

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει εθνομηδενιστικά νομοθετήματα. Σήμερα με αυτό το νομοσχέδιο ψηφίζει για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό.

Σύμφωνα με την ετοιμολογία της λέξης, "φυσιολογικό" είναι ό,τι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα.

Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα, είστε μη φυσιολογικοί, αυτό το νομοθέτημα είναι μη φυσιολογικό και παρά φύσιν. Υπάρχει και η περιβόητη καραμέλα του ρατσισμού. Θα έλεγα ότι ναι υπάρχει ρατσισμός αυτός που ασκείται σε βάρος των φυσιολογικών και σε βάρος των παιδιών που θα βιώσουν με τη βία μια κατάσταση άνευ προηγουμένου, αλλοπρόσαλλη», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης 

Συμπλήρωσε πως στον ΣΥΡΙΖΑ «ζουν σε έναν κόσμο που όλα είναι ροζ και δεν υπάρχουν φύλα. Και τα παιδιά πηγαίνουν μόνο στο αμερικανικό κολέγιο. Ζούμε σε έναν κόσμο πραγματικό όπου όταν θα έρθει η ώρα τον βαθμών θα ρωτήσουν αυτό το παιδάκι οι υπόλοιπες μαμάδες "ποιος θα έρθει να πάρει τους βαθμούς;" και εκείνο θα απαντήσει ο Λάκης».

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια