ΝΔ: Να απαντήσει ο Παππάς ποιος θα διαχειριστεί τα 40 εκατ. ευρώ του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

ΝΔ: Να απαντήσει ο Παππάς ποιος θα διαχειριστεί τα 40 εκατ. ευρώ του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Facebook Twitter
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς (Δ) και ο Σταμάτης Κριμιζής (Α). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
3

Να απαντήσει άμεσα στις καταγγελίες του καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή για τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, καλεί τον Νίκο Παππά η ΝΔ.

Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, σημειώνει πως οι αναφορές του διακεκριμένου καθηγητή Σταμάτη Κριμιζή για τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό του Νίκου Παππά είναι πολύ συγκεκριμένες, προσθέτοντας πως καταγγέλλει αδιαφάνεια.

«Ο αρμόδιος υπουργός, αντί να επιχειρεί την απαξίωση ενός επιστήμονα που έχει εργαστεί στη NASA, οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις: Ποιος και με ποια κριτήρια θα διαχειριστεί τα 40 εκατομμύρια που προορίζονται για τη χρηματοδότηση του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού;» ρωτά η κ. Σπυράκη.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM