Εδραιώνει διαφορά στην πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εδραιώνει διαφορά στην πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
8

Πρώτο κόμμα με διαφορά, εμφανίζεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι». Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23%, αφήνοντας πίσω τη Ν.Δ. που έχει 20%. Η Χ.Α. βρίσκεται στο 11,5% ενώ στο 6,5% βουλιάζει το ΠΑΣΟΚ που έχει πλέον το ίδιο ποσοστό με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5% και η Δημοκρατική Αριστερά με 4%. Στο 8,5% είναι οι αναποφάσιστοι.

Με αναγωγή τώρα, τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα είναι τα εξής:

    ΣΥΡΙΖΑ 25,5%

    ΝΔ 22%

    Χρυσή Αυγή 13%

    ΠΑΣΟΚ 7%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4,5%

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Φανταστείτε το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και τη Χρυσή Αυγή αντιπολίτευση......είμαστε ή για να φύγουμε ή για να αυτοκτονήσουμε. Πάντως η κρίση έδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα των Ελλήνων. Όσο υπήρχε χρήμα όλά ήταν καλά. Στα δύσκολα φαίνεται ένας λαός.
Πολύς κόσμος νομίζει ότι ''ξύπνησε'' επειδή σταμάτησε να ψηφίζει Πασόκ και ΝουΔου.Στην πραγματικότητα εξακολουθεί να επιλέγει την εκάστοτε εύκολη λύση κοιτώντας κοντόφθαλμα.
σιγουρα, με πιασε συγκρυος στη σπονδυλικη στηλη απο τη χ.α. αλλα και ο συριζα ειναι αρκετα ακραιος(καμια συγκριση με τους ναζι, μη μπουμε σ αυτη τη κουβεντα) στα οικονομικα απο ολες τις αποψεις, ασε κ ολους τους ανεκδηγητους που εφτασαν τη χωρα εδω και θελουν και να μας κυβερνησουν σαν το στρατουλη φερειπειν η τον αλλο που ελεγε θα κρατησει με το ζορι τους επιχειρηματιες εδω... παντως νομιζω οτι το καλυτερο επιχειρημα κατα του συριζα εναι οτι αν βγει θα παμε σε εμφυλιο με τη χ.α. , δραση κ αντιδραση που ειπε κ ο προλαλησας
Ουυυ! Πολύ ακραίος! Αυτοί δεν είναι που θα βγαίνουν με τα κονσερβοκούτια και θα σφάζουν? Α, και ο παππούς μου μου έλεγε ότι οι κομμουνιστές στη Ρωσσία έτρωγαν μικρά παιδιά! Και άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας βιάζουν από το πρωί ως το βράδυ εξωγήινα αιμοδηψή ζόμπι!
O Στρατούλης έφερε τη χώρα ως εδώ? Τι άλλο θα ακούσουμε πρωί πρωί... Αγαπητέ, ο Στρατούλης δεν κυβέρνησε ποτέ, συνεπώς δεν έφερε καμία χώρα πουθενά. Δε θα μας τρελάνετε κιόλας.