Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ για την επανεκλογή τους

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ για την επανεκλογή τους Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
0

Με την ευκαιρία της επανεκλογής τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απέστειλε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, καθώς και στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν επανεξελέγη στην προεδρία της Ρωσίας με μια άνευ προηγουμένου νίκη, στα περισσότερα από 18 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, συγκεντρώνοντας το 76,7% των ψήφων.

Ο Πούτιν, που βρίσκεται στο τιμόνι της Ρωσίας από το 1999, είτε ως πρόεδρος είτε ως πρωθυπουργός, θα παραμείνει στο Κρεμλίνο για τέταρτη θητεία, την τελευταία του βάσει του ρωσικού Συντάγματος, έως το 2024, όταν θα γιορτάσει τα 72 του χρόνια.

Ο κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, επανεξελέγη και ο ίδιος το Σάββατο ομόφωνα αρχηγός του Κράτους από την κινεζική λαϊκή εθνοσυνέλευση.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM