Την δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα να φέρει στη Βουλή την πρόταση του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, μετέφερε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

 

Ο ίδιος είπε ότι, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι δύο άνδρες εντόπισαν «αρκετές αντιθέσεις και διαφωνίες». 

 

«Πρέπει σήμερα να πάρουμε γενναίες αποφάσεις, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, διαμηνύοντας πως, πέρα από την σύγκρουση με την κυβέρνηση, το κόμμα του θα συνεχίσει να προσπαθεί για μία «εθνική συνεννόηση». 

 

Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις πρόσφατες εξελίξεις, ο κ Θεοδωράκης τόνισε ότι και το Κίνημα Αλλαγής, όπως και το Ποτάμι πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα.

 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε έχει «άλλη άποψη» για τη διακυβέρνηση της χώρας.

 

«Αισθανόμαστε την πατριωτική ευθύνη να διαχωρίζουμε τα πράγματα. 'Αλλα είναι τα εσωτερικά ζητήματα και άλλα τα μεγάλα πατριωτικά ζητήματα».

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθεί ο νόμος που δεν εφαρμόζεται.

 

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε την ανάγκη για απομάκρυνση των «μαφιόζων» από τον χώρο του ποδοσφαίρου, διευκρινίζοντας πως αναφέρεται σε όσους που δημιουργούν συνθήκες «τριτοκοσμικής χώρας στο ποδόσφαιρο».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr