Συγκινημένος και βουρκωμένος ο Μουζάλας αποχαιρέτησε από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Συγκινημένος και βουρκωμένος ο Μουζάλας αποχαιρέτησε από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής Facebook Twitter
2

«Ο Δημήτρης Βίτσας δεν είναι απλά καλή επιλογή, αλλά η ιστορική συνέχεια της αντιμετώπισης του προσφυγικού» δήλωσε, πριν από λίγο, εμφανώς συγκινημένος, ο απερχόμενος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα» και κάποια στιγμή είπε «έχω εδώ διάφορα γραμμένα... χέσ΄τα...».

 

«Κάναμε μία διαχείριση κρίσης και υπήρξαν φάσεις που κάναμε διαχείριση ζημιάς» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας και πρόσθεσε: «Εφαρμόσαμε τον κανόνα που βοήθησε πάρα πολύ και είναι το κλειδί για το μέλλον, ότι προσπαθήσαμε να έχουμε ισορροπίες δικαιωμάτων».

Εξάλλου, όπως σημείωσε, «ο Δημήτρης Βίτσας αναλαμβάνει σε μία πολύ δύσκολη φάση του μεταναστευτικού», καθώς «γίνεται προσπάθεια ενοχοποίησης του κράτους πρώτης υποδοχής».

Η πολιτική του υπουργείου είναι πολιτική της κυβέρνησης, τόνισε ο Δ. Βίτσας.

«Είναι ένα διήμερο πολύ έντονων συναισθημάτων, αλλά πρέπει να το εξορθολογίσουμε, γιατί έχουμε δουλειά να κάνουμε» παρατήρησε ο νέος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ξεκινώντας την ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Βίτσας, «δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική του υπουργείου, γιατί είναι πολιτική της κυβέρνησης».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το 2015 πνιγηκαν στο Αιγαιο με ευθυνη του και εξαιτιας των πολιτικων του 900 ανθρωποι. Αλλα συγκινηθηκε οχι σαν τους ακροδεξιους που κυβερνουσαν το 2014 αλλα δεν πνιξαν 900 προσωπα.
Βουρκωμένος; Σοβαρά τώρα;Σαν τους βουρκωμένους πρόσφυγες της ΠΦΑ ένα πράγμα; Αυτους που απαγορεύεται να δουν τα κανάλια; Αυτούς που ζούν μέσα στα σκουπίδια; Αυτούς που έμειναν στο ελεος των ΜΚΟ των φίλων της κυβέρνησης;