Σεισμός

Μύδροι Δένδια προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis

Μύδροι Δένδια προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis Facebook Twitter
SOOC
0

Η υπόθεση Novartis δεν ήρθε στην Ολομέλεια της Βουλής επειδή ένας προστατευόμενος μάρτυρας ανέφερε ονόματα πολιτικών αλλά επειδή όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καταθέτει μια πρόταση κατά πολιτικών της αντιπάλων, τόνισε, ο Νίκος Δένδιας. 

Κατά τον ίδιο, η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται τη διάκριση των εξουσιών και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το προϊόν της δικαστικής έρευνας για να το στρέψει εναντίον της αντιπολίτευσης.

Όπως τονίζει, παρότι στις καταθέσεις και στη δικογραφία υπάρχει και το όνομα του υπουργού Π. Κουρουμπλή , «εκεί η κυβέρνηση δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει ενώ, στο δια ταύτα της πρότασης, λέει για ορισμένα αδικήματα να αποφανθεί η επιτροπή και να εισηγηθεί ότι έχουν παραγραφεί».

«Περίεργο, γιατί αυτά είναι κυρίως η απιστία, που αφορά τον κ. Κουρουμπλή. Για τα άλλα να αποφανθεί και να στείλει την απόφαση πίσω στη Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας. 

Ο κ. Δένδιας υπεραμύνθηκε και του Αντώνη Σαμαρά που, όπως είπε, έχει το δικαίωμα να προβεί σε κάθε ενέργεια που κρίνει ότι προστατεύει την τιμή και την υπόληψή του.

Πολιτικοί όπως ο πρώην αρχηγός της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παναγιώτης Πικραμένος ξαφνικά βρίσκονται μέσα σε μια «αόριστη πρόταση», υποχρεωμένοι να υπερασπίζονται την τιμή και την υπόληψή τους.

Πολιτική
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM