Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε φασίστα τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ για την επίθεση σε Αχτσιόγλου

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε φασίστα τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ για την επίθεση σε Αχτσιόγλου Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

«Φασίστα» χαρακτήρισε το μέλος του ΠΑΜΕ που εισέβαλε στο γραφείο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος.

 

«Φασίστας ο αριστερός, κουμουνιστής, συνδικαλιστής που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό. Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός βουλευτής προειδοποιώντας τα μέλη του ΠΑΜΕ πως αν «δεν μαζευτούν» τότε θα δοθεί ραντεβού στις πλατείες.

«Με τσαμπουκά; Ε, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τσαμπουκά. Τι θέλουν να πλακωνόμαστε στις πλατείες; Εμείς ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε. Αλλά που θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε δεν συνάδει με τις αρχές τις αριστεράς».

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τουλάχιστον το ΠΑΜΕ κάνει ότι,τι έκανε ανέκαθεν. Ο Τσίπρας όμως είναι σαν να πουλάει προστασία στους δανειστές: "Όσο είμαι ΠΘ θα περνάνε ό,τι μέτρα θέλετε χωρίς να ανοίγει μύτη. Αν χάσω την εξουσία, δεν εγγυώμαι τίποτα. Bad things may happen." Ο Νταισελμπλουμ το έχει λάβει το μήνυμα, μας το είπε μάλιστα ξεκάθαρα σήμερα. Ερώτηση: Πώς λέγεται αυτός που πουλάει προστασία στους--κατά δήλωσίν του-- "τοκογλύφους" ;
Που η Αχτσιόγλου προεκλογικά έλεγε με "επαναστατικό" ύφος σε συγκέντρωση στους "συντρόφους" - έτσι τους είχε αποκαλέσει βεβαίως-βεβαίως -, ότι "πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας για να μην θιγούν τα εργασιακά", είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Που να φανταστεί βέβαια τότε, ότι θα χρειαζόταν να το αποδείξει αυτό απέναντι στο φασιστικό ΠΑΜΕ.Ας πρόσεχε. Αν λες πολλά και είσαι φελλός θα το πληρώσεις.